Sponsorbeleid

Muziektheater Apeldoorn presenteert in 2023 de familievoorstelling OKLAHOMA. Deze musical is in het laatste weekend van september te zien in de fraaie schouwburg Orpheus in Apeldoorn.

Deze groots opgezette musical wordt uitgevoerd door een groot aantal leden en vrijwilligers. De leden worden begeleid door de fraaie muziek van een live orkest met een diversiteit aan instrumenten.

Door de geringe onkostenvergoeding aan professionals en een grootse inzet van de leden, is het mogelijk om een productie op zeer hoog niveau neer te zetten. De regisseur alsmede de muzikaal leider maken dit mogelijk met gebruik van de talloze en speciale technische mogelijkheden in het theater waardoor het altijd een geweldige voorstelling wordt. De maatschappelijke en educatieve aspecten ontbreken niet en worden breed uitgezet in de media. Voor jong en oud is het mogelijk om te komen kijken en te genieten van een unieke voorstelling.

Zonder de hulp van sponsors is zo’n grootse productie echter niet mogelijk!

Wij willen iets kunnen betekenen voor onze sponsoren – een tegenprestatie leveren.

Wij kunnen u een aantal arrangementen aanbieden die voor u van toepassing kunnen zijn. Uiteraard is het mogelijk om een arrangement op maat samen te stellen. Maatwerk voor u en/of uw bedrijf!

Heeft u interesse en wilt u een afspraak, bel dan met Joke Dehnen (06-51315310) of stuur een mail via het contactformulier

U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.