Nieuws


Zijn er nog kinderen die graag mee willen doen in de musical Anatevka dan ben je van harte welkom! Elke eerste en derde donderdagavond van 19.00 uur – 20.00 uur repeteren wij in de Orca aan de Germanenlaan 360 in Apeldoorn.

Het blijft nog steeds een onwerkelijke situatie waar Muziektheater Apeldoorn in verblijft. Wel fysieke repetities maar in hele kleine groepen of online als de maatregelen weer veranderen. Dit alles omdat wij heel goed beseffen dat het voor de gezondheid van een ieder is! De persconferenties van het kabinet en het RIVM volgen elkaar nog steeds op en het is zeker van belang dat wij ons aan de regels houden die zij ons opleggen. Wij hopen dat iedereen in een goede gezondheid zal blijven en begrip en bereidheid kan opbrengen om met elkaar de gevolgen van deze crisis te dragen, zodat het voortbestaan van onze vereniging gewaarborgd blijft. Onze dank is groot aan alle zorgverleners en al die mensen die het mogelijk maken dat wij gezond blijven.

Voorlopig zal deze situatie nog aanhouden. In ieder geval zijn wij lekker bezig om ons repertoire muzikaal en tekstueel op de hoogte te houden en de solisten zijn met de regie begonnen.

Voor de meest recente update rond Corona kijk op https://koornetwerk.nl/
Koornetwerk Nederland zet zich in als belangenbehartiger voor de Nederlandse koorsector.

Wij blijven ons richten op onze productie!