Nieuws

Muziektheater Apeldoorn
We beginnen dit jaar goed op toeren te komen. De repetities voor Anatevka zijn, binnen de coronamaatregelen, in volle gang. Ook worden plannen gemaakt om ons 80 jarig jubileum op een mooie manier te vieren.

80 jaar bestaan betekent dat we ons publiek in september een fantastische voorstelling willen geven, maar we gaan de komende periode via deze site ook even terug in de tijd.

Deze keer: 1986. Het jaar dat Muziektheater Apeldoorn, toen nog onder de naam ‘De Kunstgroep’ voor de eerste maal de musical Anatevka speelde. Kijk en leest u mee met het programmaboekje, de recensie en de foto’s.

Voor in uw agenda
Onze voorstelling Anatevka die op zaterdagavond 24 en zondagmiddag 25 september 2022 zal plaatsvinden in theater Orpheus in Apeldoorn zal u zoals het er nu naar uitziet zonder bijkomende coronamaatregelen kunnen bezoeken.

Wat staat er nog meer op de planning
Naast Anatevka studeren we nog andere nummers in om u een afwisselend programma te kunnen bieden tijdens Apeldoornse evenementen zoals Cultuur bij je Buur op 23/24 april, het Maaiveld Festival op 26/27 mei, de Culturele Pleinmarkt op 10/11 juni en de Open Monumentendagen op 10/11 september.

Verder staan er diverse optredens bij de woonzorglocaties gepland en zullen wij zeker weer onze kerstoptredens aan het eind van het jaar uitvoeren. En wat u niet mag missen is onze kerstmarkt op vrijdag 16 en zaterdag 17 december 2022.

We zien u graag bij één van onze optredens.