Nieuws

Muziektheater Apeldoorn organiseert unieke kerstmarkt in Dickens stijl

Gezellige kerstkraampjes, lekkere versnaperingen en warme chocolademelk die je verwarmen en ondertussen klinken de klanken van de bekende kerstliedjes en kun je zomaar Charles Dickens en Tiny Tim tegen het lijf lopen. Muziektheater Apeldoorn biedt de inwoners van Apeldoorn en omstreken dit jaar met kerst een unieke ervaring. Aan de Condorweg nr. 8 zijn op vrijdag 17 december van 15.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 18 december van 10.00 tot 21.00 uur vele kerstartikelen te koop. In een warme kerstsfeer bieden standhouders voor elk wat wils voor de aankleding van uw huis, de laatste cadeautjes of een mooi kerst bloemstuk. En Muziektheater Apeldoorn treedt voor u op met bekende kerstklassiekers in Dickens stijl.

Steun
De kerstmarkt wordt door Muziektheater Apeldoorn georganiseerd met steun van verschillende bedrijven in Apeldoorn en in goed overleg met de Stichting de Woonmensen, de eigenaar van het terrein. Parkeergelegenheid is aanwezig en KEOLIS buslijn nr. 11 (halte Condorweg) stopt op 100 meter van de markt. De toegang is gratis op vertoon van een QR code in combinatie met een legitimatiebewijs.

Let it snow
Om de bezoekers alvast in de stemming te laten komen van de kerstdagen is de aankleding van zowel locatie, de standhouders als de organisatie volledig in kostuum. Zo ontstaat een nog nooit in Apeldoorn vertoond uitje: Een kerstmarkt gecombineerd met kerstliederen, gezongen door Muziektheater Apeldoorn. Daar zal zelfs Ebenezer Scrooge plezier aan kunnen beleven.

Wilt u nog meer weten

Voor meer informatie over de kerstmarkt mailt u naar kerstmarktmuziektheater@gmail.com

Wilt u meer weten over Muziektheater Apeldoorn dan kijkt u op https://muziektheaterapeldoorn.nl