Sponsorkliks

Met SponsorKliks kunt u bij iedere online bestelling een financiële bijdrage leveren aan Muziektheater Apeldoorn, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en Muziektheater Apeldoorn ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Muziektheater Apeldoorn. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u Muziektheater Apeldoorn GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Muziektheater Apeldoorn: Sponsorklikspagina Muziektheater Apeldoorn

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van het sponsordoel. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert het sponsordoel hier direct van!