Artistieke leiding

Repetitor

Michiel Hinnen speelt piano sinds zijn 9e. Hij studeerde bij onder andere Jos Kronenberg, Grada Broekhuizen en Tjako van Schie. Aan de Schumann Akademie is Michiel afgestudeerd.

De muzikale interesse van Michiel is breed te noemen namelijk van barok t/m 20e eeuw.

Hij geeft soloconcerten, maar zijn passie ligt bij het begeleiden van solisten en koren.

Hierbij komen naast de klassieken ook andere genres aan bod: van musical tot operette, van Indisch lied tot jazz/rock idioom.

Daarnaast heeft hij samen met Iris Verhoog een lespraktijk waar zowel klassiek- als lichte muziek en improvisatie aan bod komen.

Regisseur

Een kijkje achter de schermen bij onze regisseur, Erik van der Zee.
Op zijn negende zette Erik zijn eerste stappen in het theater en op zijn veertiende regisseerde hij al op school, zo is het balletje gaan rollen. Later heeft hij in Nederland diverse stages gevolgd. Zelf speelt hij ook nog steeds, dus hij weet waar hij mee bezig is. Zijn insteek bij regisseren is dat iedereen gelijk is, alle medewerkers zijn een schakel in de ketting en zijn dus even belangrijk.

Hij doet zelf mee aan theaterproducties maar tegelijkertijd regisseert hij zowel bij semiprofessionele- als bij amateurgezelschappen. Daarnaast is hem niets te dol of het nu gaat over een klucht, musical, operette, blijspel, kindertoneel of een popkoor hij gaat er met de volle 100% tegenaan.

Erik ontwerpt zelf zijn decors, kleding, grime en kapwerk voor een productie, zodat het totale plaatje er piccobello uitziet.

Hij is in dit vak gerold en dat doet hij met passie, een allrounder. Eigenlijk voor alles wat met theater en shows te maken heeft kun je bij hem terecht.

Dirigent

Peter-Paul van Beekum behaalde zijn bachelor koordirectie aan het Fontys Conservatorium te Tilburg bij Louis Buskens. Voor zijn studie aan het conservatorium kreeg hij les van Fokko Oldenhuis als onderdeel van de Meerjarige Dirigenten

Opleiding aan het UCK te Utrecht.

Recentelijk volgde hij een masterclass bij Daniel Reuss en Hans Leenders in samenwerking met Studium Chorale. Daarnaast heeft Peter-Paul veel ervaring opgedaan door het zingen bij gerenommeerde dirigenten als Kaspars Putniņš,Hans Leenders, Daniel Reuss, Gijs Leenaars en Fokko Oldenhuis. De afgelopen jaren volgde hij masterclasses bij de Kurt Thomas Cursus en het Brabantkoor.

Peter-Paul is de vaste dirigent van de cantorij van de San Salvator gemeenschap, het Oosterhouts Kamerkoor en het Helmonds Kamerkoor en werkt als interim dirigent bij Cappella ad Fluvium en Muziektheater Apeldoorn.
Daarnaast valt hij regelmatig in bij de betere kamerkoren in de regio. Naast zijn werkzaamheden als dirigent is hij als zanger verbonden aan professioneel kamerkoor Studium Chorale onder leiding van Hans Leenders, Bachkoor Holland onder leiding van Gijs Leenaars en Cappella Amsterdam onder leiding van Daniell Reuss.
Verder heeft hij een uitgebreide solo praktijk.